Din Bilverkstad i Skövde

Behöver din bil en pålitlig och professionell verkstad i Skövde? Välkommen till BVS, din bästa partner för alla bilreparationer och servicebehov. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster till rimliga priser. Oavsett om du behöver en rutinmässig service eller en mer omfattande reparation, så är vårt team av erfarna mekaniker redo att ge dig den bästa möjliga servicen. Vi har expertis i alla bilmärken, från de vanliga bilmärken som syns ute på Sveriges vägar till vardags till mer gamla amerikanska klassiker.

Vi förstår att en bil är mer än bara ett fordon, det är en viktig del av ditt liv. Därför strävar vi alltid efter att ge en personlig touch till varje kund och att se till att deras bil är i bästa möjliga skick. Vi använder bara de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa att din bil alltid är i toppskick.

Kontakta oss

Behöver du lämna in bilen för service eller reparation?

Kontakta oss!

bilReparation

Vår bilverkstad är utrustad med den senaste tekniken och vårt team av mekaniker är utbildade och certifierade för att hantera alla typer av bilreparationer, vare sig det är mekaniska fel eller elektriska. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig bil då du förmodligen spenderar en hel del tid i den, på väg hem, till jobbet eller till dagsutflykten med familjen. En felfri bil är en säker bil och vi är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga servicen för att uppnå det.

felsökning & diagnostisering

Låter bilen konstigt eller krånglar elektroniken? har du svårt att sätta fingret på vad orsaken kan vara? Oroa dig inte! Lämna in bilen hos oss så felsöker vi bilen mekaniskt och elektroniskt med vår programvara som identifierar felkoder. Vår mjukvara är toppmodern och vår personal håller sig alltid uppdaterad efter marknadens senaste programvaror, felsökningsmetoder och annat som är av vikt för att vi ska kunna göra ett arbete av högsta kvalitet.

Service

Vi erbjuder regelbunden service och underhåll för din bil som exempelvis oljebyte, byte av olika filter, tändstiftsbyte och andra viktiga åtgärder. På så sätt ser du till att undvika kostsamma reparationer och förlänga bilens livslängd. Försumma inte den årliga servicen då din bil får ta konsekvenserna av det i form av smutsigare utsläpp, allmänt segare acceleration och ryckigare motor. Självklart gör vi servicen enligt biltillverkarens föreskrifter och stämplar din servicebok.