Bilvård i Skövde - Ge bilen den kärlek den förtjänar

Din bil är så mycket mer än bara ett fordon som tar dig från A till B. Det är ett viktigt verktyg som ger dig frihet och flexibilitet i vardagen. Men för att din bil ska fortsätta att prestera på topp behöver den regelbunden vård och underhåll. Det är där BVS, din lokala bilverkstad i Skövde, kommer in i bilden.

Vi är stolta över att erbjuda högklassig bilvård som tar hand om din bil både invändigt och utvändigt. Från en noggrann biltvätt till en professionell rekond och impregnering av cab, vårt team av experter har den kunskap och erfarenhet som krävs för att ge din bil den omsorg den förtjänar.

Kontakta oss

Behöver du lämna in bilen för tvätt eller rekond?

Kontakta oss!

Biltvätt - tvättade fälgar

Biltvätt - invändigt & utvändigt

Med vår utvändiga och invändiga biltvätt kan du vara säker på att din bil kommer att skina som aldrig förr. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ta bort smuts, fläckar och andra orenheter från din bil. vi tar också hand om dina bilens invändiga behov. Vi rengör inte bara dina stolar och mattor, utan vi tar också hand om alla de svåråtkomliga ytor och områden som annars kan bli bortglömda. Vår personal är utbildad och erfaren, och vi tar alltid hand om din bil som om den vore vår egen.

Rekond - Klassiker i gott skick

Rekond

Rekond är för dig som är ute efter mer än biltvätt. Vill du att bilens yttre och inre ska förnyas och skyddas mot slitage och diverse väderelement ska du lämna in den på rekond. Vi erbjuder en noggrann tvätt och polering av bilens exteriör, en djuprengöring av dess interiör, inklusive stolar och mattor, samt rengöring av alla glasrutor. Vi erbjuder också mer omfattande paket som inkluderar behandlingar såsom lackförsegling, motorrengöring och luktborttagning. 

Impregnering av cab - En cabriolet i fint skick

Impregnering av cab

Är du en stolt ägare av en cabriolet? Då vet du säkert hur viktigt det är att skydda din bil från väder och vind. Regn, snö och hagel kan orsaka skador på din cab och påverka dess prestanda. Men det finns en lösning - impregnering av cab! Vi specialiserar oss på att erbjuda bästa möjliga vård för din cabriolet. Vi använder oss av de senaste teknikerna och produkterna för att ge din bil den bästa möjliga skyddet. Vår impregnering är vattenavvisande och skyddar din bil mot skador från UV-strålar.